8 pasageri au avut nevoie de asistență medicală în urma unui incident aviatic la bordul unei aeronave. 2 persoane au fost transportate la spital. Sursa: YouTube
8 pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență. Un nou incident aviatic a fost raportat la bordul unei aeronave cu 185 de pasageri la bord
Situația a devenit atât de rea încât căpitanul a decis să facă ceea ce compania aeriană a numit o deviere preventivă la Viena. Astfel pasagerii bolnavi au putut primi ajutor medical.
Doi dintre ei au fost duși la spital și aeronava a fost înlocuită cu alta pentru a finaliza călătoria.
Mass-media olandeză a sugerat că a fost vorba despre un „eveniment cu fum” care ar fi putut fi cauza misterioasei îmbolnăviri. Ziarul De Telegraaf a afirmat că pasagerii erau conștienți de un „miros chimic ciudat” când au intrat în avion.
Citiți și despre un alt incident aviatic: fum la bordul unui avion, iar o persoană a fost spitalizată.
Rini Plasmans, unul dintre pasagerii aflați la bordul zborului, a spus că o femeie a leșinat brusc la aproximativ 45 de minute după decolare.
O altă femeie a spus că nici ea nu s-a simțit bine, explicând că s-a chinuit să respire și să înghită. Un purtător de cuvânt al companiei Transavia a declarat că doi dintre pasageri au fost spitalizați pentru examinare, dar au fost eliberați în aceeași zi. Ei s-au alăturat celorlalți pasageri și și-au continuat călătoria către Antalya cu o nouă aeronavă.
Citiți și despre un avion cu fereastra crăpată a aterizat de urgență.
Zborul Transavia HV163 avea 185 de pasageri la bord și era operat de o aeronavă nouă Boeing 737. Primul zbor realizat cu aceasta a fost făcut la sfârșitul lunii martie. Aeronava a zburat înapoi în Amsterdam, fără pasageri, pentru o examinare ulterioară, însă nu au fost găsite încă defecțiuni.
„A fost efectuată o inspecție amănunțită pentru a determina posibilele cauze tehnice. Au fost efectuate inspecții și teste în care nu au fost detectate probleme.”, a explicat un purtător de cuvânt al companiei Transavia.
„Acest lucru a fost făcut în colaborare cu producătorul de aeronave, Boeing, în conformitate cu procedurile stabilite.”
Avionul a fost utilizat de atunci pentru curse comerciale.
Este interesant faptul că, în acest incident, pasagerii afectați erau răspândiți în tot avionul. Cei aflați la bordul avionului au negat o posibilă toxinfecție alimentară.
Wizz Air, cea mai sustenabilă companie aeriană din EMEA, a anunțat astăzi continuarea expansiunii în…
Turbulența pare să fi devenit unul dintre subiectele fierbinți ale anului 2024, cu multiple incidente…
Într-o inițiativă comună, Wizz Air, Airbus, Moeve și Aeroportul Charleroi au anunțat încheierea cu succes…
Compania Națională de Transporturi Aeriene Române, TAROM, anunță un pas strategic semnificativ în evoluția sa:…
Anul 2024 a adus o nouă creștere semnificativă a traficului aerian pe principalele aeroporturi din…
Industria aviației de business și generală se află într-o continuă evoluție, iar motoarele de generație…
Acest site folosește cookies.