Stay

Expoziția Romhotel. Aflați tot ce este nou în domeniul HoReCa la Romexpo

Profesioniștii din hoteluri, restaurante și cafenele sunt invitați să descopere ultimile noutăți din domeniul HoReCa la Romexpo. Aici va avea loc Expoziția internațională Romhotel.

Profesioniştii din industria HoReCa sunt invitați, între 19 şi 21 aprilie, la Expoziţia internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante – Romhotel.

Aceasta se desfăşoară în București, între 19 – 21 aprilie, la Romexpo.

Companii din Ungaria, Polonia şi România îşi vor prezenta ofertele de produse şi servicii specifice pieţei HoReCa. De asemenea vor fi prezentate şi noutăţile apărute în domeniu. Pentru consumator, în domeniul HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele) calitatea este pe primul loc, se arată într-un comunicat al Romexpo remis miercuri Agerpres.

În cadrul Expoziției Romhotel, vizitatorii, specialişti din industria de resort, găsesc oferte privind soluţii dedicate amenajării şi dotării hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor şi barurilor.

Vor fi prezentate mobilier, decoraţiuni şi accesorii pentru structurile de primire, unităţile de alimentaţie publică, catering și fast-food. Tot în cadrul acestui eveniment, se pot testa echipamente profesionale nou apărute, pentru pregătire, servire şi depozitarea preparatelor culinare şi a băuturilor. Alături de acestea pot fi testate echipamente de producere, direct în unitate, a apei plate şi a celei carbogazoase, de asigurare a igienei şi curăţeniei, de întreţinere a reţelelor electrice şi de încălzire a acestor incinte.

Cu ocazia acestui eveniment companiile româneşti vor avea oportunitatea de a-şi promova soluţiile dedicate, jucătorilor de pe piaţa de HoReCa. Companiile își pot promova aceste soluții prin stabilirea unor relaţii comerciale cu producători şi distribuitori naţionali şi internaţionali.

Pe parcursul desfăşurării expoziţiei Romhotel, vor avea loc demonstraţii culinare şi de cofetărie.

Acestea vor fi susţinute de chefi cunoscuţi, ce fac parte din Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism.

Programul de vizitare al expoziţiei Romhotel este între orele 10:00 – 18:00. Preţul biletelor de intrare este de 10 lei/zi. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate au accesul gratuit.

Andrei Beldiman

Andrei Cristian Beldiman - video reporter 10 ani de experiență internațională în hoteluri de 4 și 5 stele, cu precădere în Grecia Editor și fotograf în timpul liber Călător, povestitor și explorator

Share
Published by
Andrei Beldiman

Recent Posts

Wizz Air anunță trei rute și două aeronave în București, precum și o bază nouă la Băneasa

Wizz Air, cea mai sustenabilă companie aeriană din EMEA, a anunțat astăzi continuarea expansiunii în…

2 luni ago

Legați-vă centura. Acestea sunt cele mai periculoase rute din Europa cu cele mai multe turbulențe

Turbulența pare să fi devenit unul dintre subiectele fierbinți ale anului 2024, cu multiple incidente…

2 luni ago

Un pas major către combustibilul sustenabil pentru aviație: Test operațional SAF finalizat cu succes la Charleroi

Într-o inițiativă comună, Wizz Air, Airbus, Moeve și Aeroportul Charleroi au anunțat încheierea cu succes…

2 luni ago

TAROM deschide societatea TAROM Tehnic. Restructurarea companiei este unul din motivele constituirii unei noi societăți

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române, TAROM, anunță un pas strategic semnificativ în evoluția sa:…

2 luni ago

Traficul aerian pe aeroporturile bucureștene continuă să crească în 2024, depășind nivelul pre-pandemic

Anul 2024 a adus o nouă creștere semnificativă a traficului aerian pe principalele aeroporturi din…

2 luni ago

O nouă generație de motoare pentru avioane este gată să scrie istorie

Industria aviației de business și generală se află într-o continuă evoluție, iar motoarele de generație…

2 luni ago

Acest site folosește cookies.